Therapy C.A.R.E


dapat update terkini, program perawatan kami di page
https://www.facebook.com/aurasifamalaysia/


BERITA 1
[PERAWATAN JARAK JAUH]
Team Terapi CARE banyak menerima panggilan dari klien luar Johor bagi mendapatkan rawatan dan terapi utk
masalah2 yg dihadapi oleh mereka.
Adakalanya sampai tak menang tangan kami untuk melayani setiap permintaan, mungkin kerana banyak nya testimoni klien kami yg telah kembali sembuh (dgn izin Allah).
Bayangkan indahnya apabila senyuman kembali terukir diwajah mereka dan keluarga sekeliling bila dikembalikan Allah kesembuhan pada diri mereka. Sesungguhnya kebahagian & kesembuhan adalah nikmat Allah yg maha bernilai bagi mereka yg pernah merasai derita sakit.
Sebagai salah satu usaha membantu klien, kami ingin memaklumkan bahawa mulai 1 Mac 2016, pakej Rawatan Jarak Jauh telah kami buka bagi klien yg berminat untuk dibantu.
Sila berhubung dengan konsultant kami di talian 012-603.0507 / 012-733.1045 atau whatsapp untuk maklumat selanjutnya. Terdapat beberapa syarat yg perlu dipatuhi oleh klien sebelum rawatan dijalankan.


BERITA 2
[Jualan Mencapai RM8 Ribu]
Apa perasaan anda dari jualan RM0 tiba-tiba meningkat kepada RM8 ribu, 2 minggu setelah menjalani ‪#‎TerapiCARE‬?
Syukur pada Ilahi kerana dengan izinNya, kami berjaya membantu wanita ini & keluarganya. Kisahnya, kami paparkan di sini agar menjadi panduan bersama.
Wanita yang berniaga online ini mengadu tiba-tiba sakit bahagian tulang belakang & tiada 'mood' utk berniaga di bisnes onlinenya. Dia tidak ambil stok baru & order dari pelanggan dibuat endah xendah. Suami beliau juga jatuh salesnya. Anak beliau tiba-tiba menjadi pendiam & sangat mudah mengamuk & beliau khuatir jika kes anaknya perlu dirujuk kepada Unit Psikiatri.
Pihak ‪#‎teamterapicare‬ menjalankan proses 'self-healing' & 'scanning' utk mengesan Punca masalah yg berlaku. Rupanya, kami dapat mengesan puncanya ialah dari gangguan pada wanita ini yg menyebabkan masalah hadir bertimpa-timpa. Sesi Terapi CARE dijalankan utk 'membersihkan' aura negatif agar keadaan mereka sekeluarga pulih seperti sediakala.
Selepas rawatan, kami menghubungi wanita ini utk mengetahui keadaan semasa beliau. Syukur sangat2, jualan wanita ini & suaminya meningkat sehingga RM8 ribu selepas 2 minggu! Wow! 😱Kami tanya apa rahsia beliau? Dijawab, beliau semakin bersemangat & positif menghadapi cabaran mendatang. Subhanallah, inilah matlamat kami. Membantu insan yg memerlukan & mencapai apa yg dicita-citakan.
Tentang anak beliau pula, didapati banyak perubahan positif. Suami beliau juga semakin penyayang terhadap anak kerana lebih memahami sikap & perasaan anak setelah mengikuti sesi konsultasi bersama‪#‎pakarterapicare‬.
Berminat untuk mendapatkan khidmat kami?
--->>> pm/ whatsapp: 012-6030507 (Tn Ahmad)
Like & share. Moga bermanfaat kepada anda & insan yg memerlukan, ya 😉

BERITA 3
[Terapi Cleansing & Pakej Pagarumah]
Minggu lepas ada klien yang risau dirinya di'santau' oleh rakan sekerja. Masalah yang beliau hadapi ialah batuk yang berterusan hampir 2 bulan. Setelah berjumpa 2 doktor pakar, seorang diagnose batuk biasa & seorang lagi diagnose 'bronkitis'.
Beliau merujuk ‪#‎teamterapiCARE‬ untuk mendapatkan punca penyakit. Alhamdulillah, setelah 'proses scanning' menggunakan teknik self healing, penyakitnya tiada kaitan dengan santau. Cuma ada masalah medikal & didapati ada gangguan yang menghuni rumahnya yang mengganggu kesihatannya.
Setelah terapi & menggunakan ‪#‎mandianterapiCARE‬, lebih banyak kahak keluar & rasa lega di bahagian dadanya. Kami akan membuat proses membersihkan & memagar rumahnya dalam masa terdekat ini.
Anda ingin tahu lebih lanjut tentang pagarumah? Sila rujukwww.pagarumah.com ya.
Jangan biarkan hidupmu diselubungi misteri 😉

No comments: